Home » Food » Vega(n) hotspot Torrevieja

Vega(n) hotspot Torrevieja

Naast de trainingen heb ik natuurlijk ook tijd voor ontspanning. Tijdens de eerste maanden hier in Spanje, heb ik twee vega(n) hotspots ontdekt in de naastgelegen plaats Torrevieja. Beide zijn een echte aanrader om heen te gaan. Vandaag wil ik graag mijn ervaring met Beet Vegetariano met jullie delen.

Het voelt prettig om er te zijn

In het centrum van Torrevieja zit Beet Vegetariano, het eerste Vega restaurant dat ik hier ontdekte. Als je binnenstapt ziet het er gezellig uit. De ruimte is rustgevend en modern, zeker niet saai. Ook om te lunchen, of om gewoon een koffie te drinken ziet het er uitnodigend uit.

Als je de kaart open slaat…

Zodra je de kaart opent, word je overweldigd met gerechten. Het varieert van soep, wraps, pizza’s, hamburgers of een noodle bowl. Naast de menukaart ontvang je ook een weekmenu, dit menu kost €11,- en bestaat dan uit drie gangen. Wij zijn hier inmiddels meerdere malen geweest en hebben ook van alles uitgeprobeerd, en elke keer was het heerlijk (op de hamburgers na, niet naar onze smaak iig). De gerechten zijn verfijnd van smaak, je kan als drankje ook kiezen voor sappen en smoothies, naast de doorsnee frisdrank etc. Deze zijn met een prijs van 5-7 euro wel aan de dure kant. Inmiddels slaan we het dessert vaak over, een groot deel is hartig en als bijv. een brownie besteld, dan is het niet echt wat je verwacht. Maar je kan na afloop, voor de liefhebber, ook een kopje koffie/thee nemen.

Voor iedereen die gek is op vega of als je een keer geen vlees wilt eten

Dus hou je van vegetarisch eten of toch vegan en hou je van een restaurant waar ze opties hebben? Dan raad ik zeker aan om naar Beet Vegetariano te gaan. Hier heb je namelijk de optie om te kiezen voor vegan kaas. Ook kan je bij verscheidene gerechten de glutenvrije variant kiezen. Dit maakt het restaurant geschikt voor iedereen.

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: