Home » Cycling » Teambuildingsdagen: Slapen op een yogamatje

Teambuildingsdagen: Slapen op een yogamatje

Iedereen kent ze wel de teambuildingsdagen of –activiteiten. Een moment dat je met je team, collega’s, vrienden of klasgenoten een dag met elkaar gaat doorbrengen. Die dag kun je uiteenlopende activiteiten gaan doen, van paintball tot aan de escape room.

Deze dagen had ik de eerste meeting met ons team voor 2019. Als voorbereiding had ik de week ervoor een mooie ‘meebreng’ lijstje ontvangen. Hierop stonden spullen, zoals een gasbrander, bitje etc. Dit gaf al een bepaalde indruk wat ik ging doen. Het was deels een overlevingskamp.

Undercover de natuur in

De eerste dagen bracht ik werkelijk door in het bos. Ik kwam samen met mijn teamies aan bij RIMA de Vannes. Hier kreeg ik mijn tenue en werd ik tevens geschminkt. Een overlevingsnacht van het leger dat kan toch niet zonder schmink. Ik kon nog net het thuisfront een bericht je sturen voordat ik werd overgeleverd aan de natuur en geen communicatie.

Alpha 3 Steven Lammertink

We waren afgezet bij het kasteel, de trainingsbasis waar het startschot klonk. Ik werd gedrild in allerlei oefeningen. Daarna hardlopen door het water op het strand. En vervolgens toen de eerste dag bijna ten einde was, werd het tijd om een tentje op te zetten om de nacht in door te brengen. Ik sliep op een matje, naja daadwerkelijk heb ik 2 uurtjes geslapen. We werden ’s nachts wakker gemaakt voor een speurtocht en vanaf 6 uur ging ik weer op pad met mijn mede collega’s .

Het was een lange tweede dag, waarin ik een parcours aflegde met mijn team ‘Alpha’. Waarin ik mocht klauteren over een wand, kruipen onder netten door, etc. Ik was helemaal gesloopt. Uiteindelijk in de wagen terug richting het hotel, kon ik uitkijken naar een fijn matras en een heerlijke douche. De rest van de week heb ik dan ook lekker op een matras gelegen. De andere dagen bestonden voornamelijk uit andere activiteiten, zoals koken voor de staf, kledingpassen en FestGlaz.

Over een paar weken zie ik iedereen weer terug voor het trainingskamp in Olivia, Spanje. De trainingen komen op Strava te staan.

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: