Home » Lifestyle » Photoshoot Glaz kleding

Photoshoot Glaz kleding

De eerste seizoenshelft zit er bijna op. Samen met mijn teamgenoot Corentin Ermenault heb ik een fotoshoot gedaan voor de promotie van de nieuwe casual t-shirts, truien en hoodies. Dit is voor de boutique van de team website. De fotosessie vond plaats in centrum van de studentenstad Nantes, tevens de stad waar ik regelmatig naartoe vlieg voor wedstrijd in Bretagne.

Modellenwereld iets voor mij?

Niet helemaal mijn ding, bij het kleinste beetje zonlicht moet ik een zonnebril op, maar het is een originele wijze om de t-shirts als renner te promoten. Zeker wat anders, dan wanneer er poppen met de t-shirts op de website staan. Eigenlijk had ik te veel last van de zon, dat ik een zonnebril toe gegooid kreeg.

Dus de conclusie van deze dag, ik moet nog even oefenen om als model te beginnen. Haha. Ik ben benieuwd wat jullie van de shirts vinden. Snuffel zeker eens rond op de webshop.

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: